Odmevi na pripravo na zakon on-line v maju 2020

Zaradi epidemije koronavirusa je aprila odpadla priprava na zakon. Ker bi tudi v maju ne mogli izvesti priprave v prostorih Ignacijevega doma duhovnosti, smo se odločili, da jo ponudimo preko spletne aplikacije ZOOM. Prve priprave preko spleta se je udeležilo 21 parov iz različnih delov Slovenije. Udeleženci so z veseljem prisluhnili pričevanjem zakonskih parov preko zaslonov in se tudi aktivno vključili z različnimi vajami/medsebojnimi pogovori ob različnih vprašanjih in temah, h katerim so bili spodbujeni. Sodelovali so lahko tudi s svojimi vprašanji. Na koncu so izpolnili tudi spletno anketo. Prisluhnite lahko njihovim odmevom.   (Celoten odmev – ODPRI)

Odmevi na pripravo na zakon v marcu 2020

Marca se je zbrala kar velika skupina parov, ki so se želeli pripraviti na obhajanje zakramenta zakona. Zelo jim je bilo všeč, da je bilo vzdušje priprave sproščeno in prijetno. Vsem je bilo zelo všeč, da so zakonski pari pripovedovali povsem iskreno, odkrito, brez leporečenja, svoje življenjske zgodbe, in da so se lotili vseh tem, tudi o njihovi spolnosti. Na koncu so med drugim zapisali tudi naslednje. (Celoten odmev – ODPRI)

Odmevi na pripravo na zakon v februarju 2020

Na letošnji februarski pripravi na zakon se je zbralo 23 parov, ki so z odprtim srcem in željo po poglobitvi svojega odnosa prisluhnili pričevanjem že poročenih parov. Večina parov je bila zelo navdušena nad pričevalci – zakonci, ki so odkrito govorili o vseh pasteh, preizkušnjah in izzivih, s katerimi so bili soočeni v času skupnega življenja. Priprava jim je vlila še večjo željo po trudu za odnos med njimi. Zelo so jim bili všeč tudi odmori in prosti čas, ker so se takrat lahko s partnerjem pogovorili o tem, kar so slišali. Med mnogimi odmevi na koncu priprave so bila tudi ta: (Celoten odmev – ODPRI)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.